Σαν σήμερα - Μαρία Φραγκάκη

Σαν σήμερα εκείνος…

Άρθρο 302 extra
Γράφει η Μαρία Φραγκάκη

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν λέω το όνομά του είναι ο χορός. Το δεύτερο είναι το όνειρο. Και το τρίτο είναι ο χρόνος.

Είναι ο πρώτος που μου δίδαξε με τη στάση του τι σημαίνει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου. Τι σημαίνει χρησιμοποιώ κάθε κύτταρο του σώματός μου προς την κατεύθυνση των ονείρων μου και πως με την υπομονή θα πας εκεί που επιθυμείς.

Τα μάτια του κοιτούσαν πάντα στον ουρανό.. Τον παρατηρούσες και ήξερες ότι έχει μία διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Τίποτα δεν μπορούσε να τον αποπροσανατολίσει. Κάθε εμπόδιο και μία ευκαιρία. Κάθε συμβάν και μία έμπνευση.

Είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ίσως από τους πιο ευρηματικούς. Έπεσα πολλές φορές στην παγίδα να τον χαρακτηρίσω ταλαντούχο, όμως ένας τέτοιος χαρακτηρισμός ξέρω πλέον ότι θα τον αδικούσε. Και αυτό γιατί κάθε του κίνηση ήταν και είναι προγραμματισμένη και εστιασμένη. Η σκληρή δουλειά και ο καθημερινός του αγώνας δικαιώνουν αυτό που είναι σήμερα κι αυτό που θα είναι αύριο.

Αυτό που με έλκυσε σε εκείνον, αλλά ταυτόχρονα με φόβιζε ήταν η ενέργειά του. Μία ενέργεια που μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι ανήκει μόνο στους ανθρώπους που ζουν το σκοπό τους. Επιβλητική, δυναμική και ταυτόχρονα ήρεμη. Θέλεις να είσαι δίπλα του και δεν ξέρεις γιατί.

Οι φορές οι οποίες διαφωνούμε είναι ίσως πιο πολλές από εκείνες που συμφωνούμε. Όμως, πάντα εκτιμώ και θαυμάζω τους ανθρώπους με σπουδαίο όραμα και πράξεις που να επιβεβαιώνουν τα λόγια τους. Το ίδιο νιώθω και για τον Μαρίνο.

Το βίντεο που επέλεξα είναι αυτό που τον εκφράζει περισσότερο για μένα. Περνάει καλά με αυτό που κάνει, το αγαπάει, δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εικόνα του και δεν φοβάται να τσαλακωθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Είναι ο πρώτος κυνηγός ονείρων που συνάντησα ποτέ μου…

Για εκείνον, λοιπόν..

Χρόνια πανέμορφα και δημιουργικά. Γεμάτα χαμόγελα, όμορφες στιγμές και φυσικά νόημα!

Σύμμαχος στο όραμά σου όποια στιγμή το θελήσεις.

Με αγάπη..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s