Σύμπραξη Ερασιτεχνών Συγγραφέων

Το «Με αφορμή τα γεγονότα» δημιουργήθηκε το 2015 και ο αρχικός του στόχος ήταν να γνωρίσει ο αναγνώστης τη δημιουργό του, Μαρία Φραγκάκη, μέσα από τις δικές τις εμπειρίες, τα ταξίδια της, τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της και παράλληλα να βρει και τον ίδιο του τον εαυτό μέσα στα κείμενά της για να εμπνευστεί και να παρακινηθεί.

Τον Αύγουστο του 2016 και με την προσθήκη ενός ερασιτέχνη συγγραφέα στο δυναμικό της ομάδας, τον Άγγελο Κατσιρντάκη, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας κοινότητας ερασιτεχνών συγγραφέων, οι οποίοι θα μπορούν να μοιράζονται τις δικές τους ανησυχίες με το αναγνωστικό κοινό του «Με αφορμή τα γεγονότα».

Η διαδικασία είναι απλή.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρουν παρακάτω με τα στοιχεία τους μαζί με ένα μικρό βιογραφικό και στη συνέχεια στέλνουν ένα δείγμα της δουλειάς τους στο email: mariafragkaki.greece@gmail.com. Αφού γίνει αξιόλογηση, η υπεύθυνη του προγράμματος θα επικοινωνήσει μαζί τους για να συζητηθούν οι όροι της συνεργασίας.

Στόχος μας η δημιουργία μιας πανελλήνιας συγγραφικής οικογένειας, η οποία θα μεγαλώνει, θα εξελίσσεται και θα λειτουργεί ευεργετικά για την πορεία του κάθε ένα που θα την αποτελεί. Θέλουμε ανθρώπους με νέες ιδέες, όραμα, όρεξη και υψηλή ηθική. Καταδικάζουμε τη λογοκρισία και ενισχύουμε τον ελεύθερο λόγο σε κάθε μορφή του.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και τον χαρακτήρα που δίνετε στο «Με αφορμή τα γεγονότα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: