Σαν σήμερα - Μαρία Φραγκάκη

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ»

ceb5ceb8ceb5cebbcebfcebdcf84ceadcf82

Ο Άνθρωπος στο ΝηΣί αποτελεί ένα σύνολο ιδεών, μια κουλτούρα, μια φιλοσοφία ζωής που αφορά ένα σύνολο ανθρώπων που την ενστερνίζονται, τη διαδίδουν και από ένα σημείο και πέρα τη συνδημιουργούν.

Όραμά του είναι να αποτελέσει ένα Κίνημα Θετικής Παρακίνησης, βοηθώντας ανθρώπους να βρουν το σκοπό της ζωής τους και να τους εξοπλίσει με ό,τι μέσα χρειάζονται για να το πραγματοποιήσουν. Να αποτελέσει μια παγκόσμια οικογένεια όπου όλοι θα νιώθουν ότι έχουν μια ξεχωριστή θέση. Επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, καλύτεροι άνθρωποι που δημιουργούν έναν, στα μάτια πολλών, ουτοπικό κόσμο. Άνθρωποι… στο ΝηΣί.

Μία από τις 14 Αρχές & Αξίες του Ανθρώπου στο ΝηΣί είναι ότι προσφέρει σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο στους συνανθρώπους μας. Προάγει τον εθελοντισμό σε κάθε του μορφή και γι’ αυτό το λόγο δημιούργησε το πρόγραμμα Εθελοντές “Άνθρωποι στο ΝηΣί”.

Δείτε εδώ τις δράσεις της ομάδας.

Facebook page
Facebook group εθελοντών

Αν επιθυμείτε να είστε μέρος των εθελοντών «Άνθρωποι στο ΝηΣί», να αναπτύσσεστε σε προσωπικό επίπεδο συνεχώς, βοηθώντας άλλους να αναπτυχθούν και ταυτόχρονα να γίνετε συνδημιουργοί στο όραμα για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας εδώ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s