Ποιοι είμαστε

Το «Με αφορμή τα γεγονότα» δημιουργήθηκε το 2015 και ο αρχικός του στόχος ήταν να μοιραστεί η δημιουργός του, Μαρία Φραγκάκη, τις δικές τις εμπειρίες, τα ταξίδια της, τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της. Ο βαθύτερος, όμως, και πιο ουσιαστικός λόγος που άρχισε αυτό το ταξίδι, προήλθε από τη μεγάλη της επιθυμία να εμπνεύσει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί στο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να μπορέσουν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους μέσα από τα κείμενά της.

Τον Αύγουστο του 2016 και με την προσθήκη ενός ερασιτέχνη συγγραφέα στο δυναμικό της ομάδας, τον Άγγελο Κατσιρντάκη, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας κοινότητας ερασιτεχνών συγγραφέων, οι οποίοι θα μπορούν να μοιράζονται τις δικές τους ανησυχίες με το αναγνωστικό κοινό του «Με αφορμή τα γεγονότα».

Με αυτό το σκεπτικό συνεχίζουμε την πορεία μας και ευελπιστούμε να βοηθήσουμε όσους επιθυμούν να εκφραστούν μέσα από εμάς και να δημιουργηθούν ευκαιρίες προόδου και αναγνώρισης. Η ελεύθερη έκφραση είναι για εμάς η πρώτη αρχή και η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και τον χαρακτήρα που δίνετε στο «Με αφορμή τα γεγονότα».

Με εκτίμηση,
Μαρία & Άγγελος