Η συγγραφική μας ομάδα

Μπορεί να μεγαλώσαμε, αλλά η ψυχή μας είναι παιδική. Και γελάμε, γιατί η ζωή είναι αστεία και παιχνιδιάρικη. Γελάμε γιατί πρέπει να γελάμε, γιατί θέλουμε να γελάμε, γιατί είναι πάντα η λύση. Ονειρευόμαστε έναν κόσμο διαφορετικό και τον χτίζουμε κάθε μέρα μέσα μας. Πίσω, όμως, στη ρεαλιστική πραγματικότητα – που κάθε άλλο παρά ρεαλισμό εκφράζει – δεν είμαστε τίποτε παραπάνω από ανθρώπους που χαίρονται τη ζωή τους και είναι ευγνώμονες για όλα όσα τους έχει προσφέρει. 

Η Μαρία Φραγκάκη, αρχικός εμπνευστής της ιδέας του «Με αφορμή τα γεγονότα», κυνηγάει την έμπνευση σε κάθε γωνιά του κόσμου. Γεννημένη στα Χανιά και μεγαλωμένη ανάμεσα σε πολιτικές συζητήσεις και βιβλία, πέρασε από τις θετικές επιστήμες στις θεωρητικές μέσα από το «Με αφορμή».
Στήλες: Σαν σήμερα & Ένας άλλος κόσμος

Ο Άγγελος Κατσιρντάκης, συνεμπνευστής του οράματος του «Με αφορμή τα γεγονότα», γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά μεγάλωσε στον δικό του κόσμο. Έναν κόσμο γεμάτο ποίηση, μουσική και λέξεις που εγκλωβίζονταν μέσα του. Αυτές τις λέξεις απελευθερώνει εδώ.
Στήλη: Το λογοτεχνικό εγώ μου

Η Βίκυ Κατσαρού πολύπλευρη, φιλοπρόοδη και με σπουδές στην κλασική φιλολογία, αγαπάει τη λογοτεχνία, τα σκυλιά, το θέατρο και τη φωτογραφία.
Στήλη: Pink Freud

Ο Παναγιώτης Δρούγκας γεννημένος στα Ιωάννινα την εποχή του Nintento Game boy και του Sega master system, αγαπάει τη μουσική, τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και την προσωπική ανάπτυξη.
Στήλη: Διάλογοι με το εγώ μου

Η Μαίρη Καμπουράκη γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά η καρδιά της βρίσκεται στη Βενεζουέλα. Εκεί που οι άνθρωποι ζουν με έναν δικό τους τρόπο. Με έναν τρόπο που αξίζει να ζήσουμε κι εμείς μέσα από τα κείμενά της.
Στήλη: Καλημέρα #Venezuela

Η Ζωή Δασκαλάκη εμπνέεται από κάθε εικόνα, ήχο και μυρωδιά. Αυτά μοιράζεται μαζί μας με τον μοναδικό της τρόπο.
Στήλη: Φωτεινές Πινακίδες